Εσωτερική αναδιοργάνωση στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Μετά την κρίση -η οποία συνοδεύτηκε με κύμα αποχωρήσεων και υπονοούμενων- που ξέσπασε τις περασμένες ημέρες στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όλα δείχνουν πως ομαλοποιείται η κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος.

Με απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ορίστηκαν ως αναπληρωτές Γραμματείς της Κ.Ο. ο βουλευτής Ημαθίας, Κώστας Γιοβανόπουλος και η βουλευτής Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Επίσης, ελήφθη απόφαση για συγκρότηση ομάδων κοινοβουλευτικού

έργου με σκοπό τη βελτίωση της παρακολούθησης και συντονισμού των κοινοβουλευτικών εργασιών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Τέρενς Κουίκ ανέλαβε τον συντονισμό των δράσεων των μελών της Κ.Ο. και των πολιτευτών σε όλη την Ελλάδα με αναπληρωτή, τον βουλευτή Αχαΐας, Γιώργο Νταβρή. Ειδικότερα, ο κ. Κουίκ σε συνεργασία με τους βουλευτές του κόμματος θα ανασυντάξει τις εκλογικές περιφέρειες κοινοβουλευτικής τους ευθύνης για τις περιφέρειες όπου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν εξέλεξαν βουλευτή.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νότης Μαριάς ανέλαβε την εισήγηση «για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας εκ μέρους της κυβέρνησης» στην εθνική συνδιάσκεψη του κόμματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα