«Έσωσε» … την παρτίδα στο 93΄ο Παναθηναϊκός – «Παράταση ζωής» για Στραματσόνι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει «άρρωστος» και σώθηκε από τον τερματοφύλακα του Βλαχοδήμο. Έτσι θα πρέπει να είναι … ικανοποιημένος με την ισοπαλία με 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, καθώς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Το ματς

Είχε τις μεγάλες φάσεις στο πρώτο μέρος να πετύχει το γκολ (23′ Μασούντ και Μασούρας

δεν σούταραν ποτέ και ο Βλαχοδήμος τους πρόλαβε, 35′ κεφαλιά του Οικονόμου έδιωξε ο Βλαχοδήμος).

Οι «πράσινοι» απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς στο 56′ με σουτ του Μέστο που μπλόκαρε ο Γιαννιώτης.

Το πρόβλημα στα μετόπισθεν στις επιστροφές των παικτών του ΠΑΟ φάνηκε και στο 63′ όταν σε αντεπίθεση, σούταρε ο Μασούντ αλλά και πάλι ο Βλαχοδήμος με φοβερή απόκρουση κράτησε το μηδέν.

Οι κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ στο 71′ με τον Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός φορ πήρε τη κάθετη από τον Μασούντ, πέρασε και τον Βλαχοδήμο και με πλασέ έκανε το 1-0.

ο Βιγιαφάνες έχασε την ευκαιρία του αγώνα στο 78′ όταν ο Γιαννιώτης από πολύ κοντά του είπε «όχι».

Ο Πανιώνιος δεν κλείστηκε, κράτησε και την μπάλα, απείλησε μάλιστα για το 2-0 με τον Μπεν στο 73′ και τον Ενγκόνγκ στο 83′, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μασούντ σπατάλησε τρομερή ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη.

Και το πλήρωσε μιας και ο Βιγιαφάνες στο 90+3′ έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή του Πανιωνίου και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγιεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Γκιοτά, Οικονόμου, Σαββίδης(90′ Aντωνιάδης), Κόρμπος, Μασούρας(71′ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ(79′ Ενγκόνγκ), Μασούντ, Μπεν

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στραματσόνι): Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής(87′ Ρινάλντι), Ιβανόφ(46′ Ρέις), Ζέκα, Γουακάσο, Χουλτ, Μέστο, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ

Το άρθρο «Έσωσε» … την παρτίδα στο 93΄ο Παναθηναϊκός – «Παράταση ζωής» για Στραματσόνι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα