Εσείς κάθεστε και τα τζάμια καθαρίζουν μόνα τους (pics-vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το γυαλί αν και φαινομενικά φαίνεται μια λεία επιφάνεια στην πραγματικότητα δεν είναι, καθώς έχει πόρους που μέσα τους μπορούν να φυλακιστούν διάφοροι μικροοργανισμοί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα με την πάροδο του καιρού να θαμπώνει. Το πρόβλημα όμως με την καθαριότητα στα τζάμια μας, μπορεί να λυθεί μία για πάντα.

Το WINBOT W730 Window Cleaning Robot ήρθε για να καθαρίσει τα τζάμια σας αλλά και τους καθρέφτες!

Είναι

ο πρώτος οικιακός αυτόματος μηχανισμός καθαρισμού τζαμιών το οποίο κάνει τον καθαρισμό των τζαμιών εύκολη υπόθεση. Το μόνο που χρειάζεται είναι ρεύμα και να το τοποθετήσετε πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε. Μετά πατήσετε το κουμπί ενεργοποίησής του και αφήστε το να καθαρίσει τα τζάμια σας για εσάς.

Το WINBOT διαθέτει διαφόρων τύπων σένσορες που του επιτρέπει να ελίσσεται και να καθαρίζει κάθε λογής τζαμαρίες είτε πρόκειται για λείες μεγάλες επιφάνειες είτε για μικρότερες τζαμαρίες που υπάρχουν μέσα σε πλαίσια.

Η συσκευή λειτουργεί σε τρία στάδια. Σε πρώτο στάδιο ένα ειδικό πανί, το οποίο θα πρέπει πρώτα να ψεκάζεται με ένα υγρό καθαρισμού τζαμιών, περνάει πάνω από την επιφάνεια και την καθαρίζει. Σε δεύτερο στάδιο μέσω ενός ενδιάμεσο μηχανισμού, μαζεύει τα υπολείμματα βρωμιάς που βγαίνουν από το πρώτο ενώ στο τελευταίο και τρίτο στάδιο ένα άλλο πανί με μικρο-ίες στεγνώνει και γυαλίζει την επιφάνεια. Αναφορικά με τα πανιά καθαρισμού το ευχάριστο είναι πως αφαιρούνται εύκολα από το WINBOT και καθαρίζονται εξίσου εύκολα.

Όταν η διαδικασία του καθαρισμού τελειώσει το WINBOT επιστρέφει στο σημείο από το οποίο ξεκίνησε και βρίσκεται άμεσα έτοιμο για να ξεκινήσει το καθάρισμα μιας άλλης γυάλινης επιφάνειας. Το πλεονέκτημα της συσκευής αυτής έναντι άλλων αντίστοιχων προϊόντων είναι πως ο σχεδιασμός του τού επιτρέπει να φτάνει και στις γωνίες.

H τιμή του είναι 164 ευρώ.

Το άρθρο Εσείς κάθεστε και τα τζάμια καθαρίζουν μόνα τους (pics-vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα