Ερωτικό βοήθημα ήταν μέσα στον κόλπο της για… 10 χρόνια

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Είναι σίγουρα από τις πιο περίεργες ειδήσεις στον κόσμο, ωστόσο η ιστορία είναι αληθινή και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Journal of Sexual Medicine». Ο λόγος για μια 38χρονη γυναίκα, μέσα στον κόλπο της οποίας οι γιατροί βρήκαν ένα sex toy ή καλύτερα στα ελληνικά ερωτικό βοήθημα!

Το ερωτικό βοήθημα, μήκους 12 εκατοστών, παρακαλώ, ήταν «εγκλωβισμένο» στον κόλπο της 38χρονης για 10 ολόκληρα χρόνια!

Αποκαλύφθηκε εν τέλει χάρη στις ακτινογραφίες στις οποίες υπέβαλαν οι γιατροί τη γυναίκα, όταν εκείνη έσπευσε στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι αισθανόταν κουρασμένη, ότι υπέφερε από υπνηλία, από συχνές ουρολοιμώξεις και πως έχανε συνεχώς βάρος.

Η 38χρονη, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, έπασχε από κυστεοκολπικό συρίγγιο, μια πάθηση του ουροποιητικού συστήματος, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς αν το παιχνίδι έμενε μερικά ακόμη χρόνια μέσα της, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για εκείνη, οδηγώντας την στο θάνατο.

Εάν διερωτάστε γιατί δεν θυμόταν την ύπαρξή του, η 38χρονη αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί πιθανότατα μέσα της έπειτα από μια… ξέφρενη νύχτα με άφθονο αλκοόλ που είχε με έναν συνεργάτη της, πριν από 10 χρόνια.

Οι γιατροί αφαίρεσαν το sex toy από τη γυναίκα, ενώ η ίδια έχει σήμερα αναρρώσει πλήρως, ωστόσο, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αιτία για την ταλαιπωρία που είχε με την υγεία της όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένα ερωτικό παιχνίδι.

Το άρθρο Ερωτικό βοήθημα ήταν μέσα στον κόλπο της για… 10 χρόνια εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Αναζητήσεις
se x voithima, voithima sex
Τυχαία Θέματα