Εrotic Art Festival – Το πιο ερωτικό φεστιβάλ επιστρέφει στην πόλη

To πιο ερωτικό φεστιβάλ της πόλης επιστρέφει για να ταράξει τα νερά και να ξεσηκώσει για δεύτερη φορά την Αθηναϊκό κοινό, στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do. Ο λόγος για το «Εrotic Art Festival» που επιστρέφει στην Αθήνα για να αναθερμάνει την ερωτική ατμόσφαιρα, από τις 15 μέχρι τις 18 Απριλίου.

Στο πρώτο φεστιβάλ που διεξήχθη το 2014 η προσέλευση ξεπέρασε τις 40.000, εκ των οποίων 18.000 ήταν γυναίκες και υπολογίζεται ότι πάνω από 12.000 ζευγάρια έδωσαν το παρών.

Φέτος το φεστιβάλ θα έχει τίτλο «Ερωτισμός και τέχνη» και εκτός από τα καθιερωμένα show, θα υπάρξει σεξουαλική ενημέρωση, εκθέσεις τέχνης, έκθεση ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, bazaar ειδών γύρω από το σεξ αλλά και parties

Αναλυτικότερα concept έχει ως εξής:

The Sex Art

Εικαστική έκθεση με έργα και φωτογραφίες καταξιωμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό για ακόμα μια φορά στο πλαίσιο του «Εrotic Art Festival».

Sex Performing

Τα μεγαλύτερα erotic models παγκοσμίως έρχονται στην Ελλάδα έτοιμα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ. Μέσα από τα πρωτοποριακά τους shows «ταράζουν» τα στερεότυπα και ανεβάζουν τον ερωτισμό του κοινού στα ύψη.

BDSM area

Η τέχνη του σεξ μέσα από μία άλλη «σκοτεινή» διάσταση θα μυήσει το κοινό σε μονοπάτια μη συμβατικά.

The Homo Area (new)

Άλλο ένα καινοτόμο stage έρχεται να κερδίσει τις εντυπώσεις στη φετινή διοργάνωση. Μία νέα ζώνη σεξουαλικής απελευθέρωσης στα πρότυπα των μεγαλύτερων sex clubs της Ολλανδίας.

The Se(x)ibition

Η μεγαλύτερη έκθεση ερωτικών προϊόντων και υπηρεσιών που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Πάνω από 150 εκθέτες παρουσιάζουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στο χώρο του ερωτισμού. Ένα bazaar ειδικά σχεδιασμένο, προκειμένου να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Τhe Sex Education

Φέτος στο πλαίσιο της ενότητας Sex Education, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα την σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών, ενώ για πρώτη φορά θα γίνει ανοικτή συζήτηση με θέμα «ΗΙV: Πρόληψη και αντιμετώπιση».

Για να παραβρεθείς στο «Erotic Art Festival» θα πρέπει να είσαι πάνω από 18 ετών και να έχεις μαζί σου την αστυνομική ταυτότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα