Έριξαν πέτρα σε παίκτη: Σοκαριστικό περιστατικό οπαδικής βίας

Ο παίκτης της Πενιαρόλ, Μάξι Ολιβέιρα, δέχθηκε μια πέτρα από τους οπαδούς της Ροζάριο Σέντραλ στο τέλος του αγώνα του Κόπα Λιμπερταδόρες μετά το γεγονός ότι η ομάδα της Αργεντινής νίκησε με 1-0 την ομάδα του Μοντεβιδέο. Η άγρια ​​και αιματηρή επίθεση σημειώθηκε όταν οι παίκτες της Πενιαρόλ πήγαν να χαιρετήσουν τους οπαδούς της ομάδας τους που ταξίδεψαν μέχρι την Αργεντινή και οι οπαδοί της Ροζάριο Σέντραλ άρχισαν να πετούν αντικείμενα από τις εξέδρες.

Ένα από τα αντικείμενα, μια πέτρα, χτύπησε στο ζυγωματικό τον Μάξι Ολιβέιρα τραυματίζοντάς τον. «Ο Μάξι λιποθύμησε για μια στιγμή. Του πέταξαν

μια πέτρα από τους οπαδούς της Ροζάριο Σέντραλ», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας, Χούλιο Τροτσάνσκι μετά το παιχνίδι. «Πήγαμε να χαιρετίσουμε τον κόσμο μας όπως κάνουμε συνήθως σε κάθε παιχνίδι, τους ευχαριστούμε που ήρθαν εδώ, που μας ενθάρρυναν και μας υποστήριξαν», ανέφερε, αρχικά, ο Λούκας Ερνάντες.

Um torcedor do Rosario Central jogou uma PEDRA na CARA do Maxi Oliveira (Jogador do Penarol).

Segundo informações, Maxi desmaiou no vestiário, após o ataque sofrido e foi levado ao hospital para realizar uma tomografia.

Reprodução pic.twitter.com/abHi9ZcjY7

Central Do Futebol (@futebol_emdia) April 5, 2024

«Ένας παίκτης πληγώθηκε»

Στη συνέχεια συμπλήρωσε και τόνισε ότι: «Ο κόσμος του Κεντρικού ήταν νευρικός και έγινε λίγο περίπλοκος. Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί γιατί δεν είναι καθόλου καλά. Ένας παίκτης πληγώθηκε. Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό και ότι έχει καλή ανάκαμψη. Είναι κάτι πολύ άσχημο και ελπίζουμε να μην συμβεί ξανά». Ο Ολιβέιρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να περιποιηθεί το τραύμα του, αλλά και για να υποβληθεί προληπτικά στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

RUSUH JELANG KICK OFF

Satu jam sebelum laga Rosario Cntral vs Penarol di ajang Copa Liberadores, kerusuhan terjadi.

Suporter Penarol melempari barang2 sampai pagar ke tribun bawah Gigante stadium. pic.twitter.com/NZBMvzmY5I

— MEDIOCLUB (@medioclubID) April 4, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έριξαν, Σοκαριστικό,erixan, sokaristiko