Έρευνες για όπλα της Χρυσής Αυγής σε σπίτι εφοπλιστή στη Βούλα

Μεγάλη κινητοποίηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Ασφάλειας στο Πανόραμα της Βούλας, όπου διεξάγονται ενδελεχείς έρευνες σε σπίτι καταζητούμενου εφοπλιστή για την εμπλοκή του με τις έκνομες δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής και ειδικότερα σε ό, τι αφορά τα όπλα της οργάνωσης.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, οι έρευνες πραγματοποιούνται μετά από κατάθεση προστατευομένου μάρτυρα, στο πλαίσιο της έρευνας για τη Χρυσή Αυγή.

Ο μάρτυρας δήλωσε ότι σε χώρο που ανήκει στον εν λόγω εφοπλιστή βρέθηκαν πολλά όπλα.

Σημειώνεται ότι ο προστατευόμενος μάρτυρας -που είναι προφυλακιστέος για άλλη υπόθεση- αποκάλυψε στους ανακριτές διακίνηση όπλων από βουλευτές της Χρυσής Αυγής και άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Στην κατάθεσή του ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε επίσης ότι είχε ακούσει πως χρηματοδοτούν το κόμμα «δύο μεγάλοι έλληνες εφοπλιστές», πλην όμως δεν θέλησε να τους κατονομάσει «επί του παρόντος».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις πρώτες έρευνες εντοπίστηκαν όπλα, αλλά μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν υπάρχει άδεια, ενώ φαίνεται ότι ανάμεσα στα ευρήματα υπάρχουν και συλλεκτικά όπλα.

Επί τόπου έσπευσαν τέσσερις εισαγγελείς, καθώς και άνδρες της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι Αρχές ψάχνουν το σπίτι του φυγόδικου επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη.

φωτό αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα