Έρχονται τα ποδήλατα αντίκες…

Ποδήλατα που βρέθηκαν ξεχασμένα σε κάποια αποθήκη και διατηρήθηκαν με κόπο, ποδήλατα που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα και κουβαλάνε πάνω τους μεγάλη ιστορία -περασμένα από γενιά σε γενιά,  ποδήλατα που κάποτε χρησιμοποιούνταν για καθημερινές εργασίες και μετακινήσεις και τώρα έχουν συλλεκτική αξία. Αυτά τα ποδήλατα θα είναι οι πρωταγωνιστές στο «Αntique Xpert»…

Πρόκειται για ένα event για ποδήλατα από άλλες εποχές… Το Antique Xpert θα είναι μία μοναδική ευκαιρία να αναβιώσουν άλλες εποχές όταν το ποδήλατο είχε “άλλη χάρη”.

«Γενικότερος σκοπός και επιδίωξή είναι να αναδειχθεί η ποδηλατική

ιστορία που “κρύβεται” ανάμεσά μας, να διασκεδάσουμε παίζοντας, να βραβεύσουμε τον κόπο όσων διαφύλαξαν τέτοια ποδήλατα, να θυμηθούνε  οι παλιότεροι και να μάθουν οι νεώτεροι.

Στο "AntiqueXpert" μπορούν να λάβουν μέρος ποδήλατα ηλικίας 22+ (από το 1990 και πριν) . Αν έχετε ωστόσο κάποιο ποδήλατο που θεωρείται ότι πλέον είναι αντίκα και δεν ξέρετε τη χρονολογία του επικοινωνήστε μαζί μας» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Πέρα από το αγωνιστικό και διαγωνιστικό μέρος θα υπάρχουν πολλά άλλα happenings και ποδηλατικές εκπλήξεις που θα διασκεδάσουν όσους παρευρεθούν!

Περισσότερα στοιχεία και online εγγραφή: http://www.mtbxpert.gr, [email protected]

Keywords
Αναζητήσεις
ποδηλατα αντικεσ, ποδηλατο αντικα
Τυχαία Θέματα