Έρχεται το νέο Μπεν Χουρ (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα προβληθεί σε κινηματογραφικές αίθουσες στην Ελλάδα το remake της επικής ταινίας «Μπεν Χουρ», του 1959 που είχε κερδίσει 11 Όσκαρ.

Οι δημιουργοί της νέας εκδοχής δίνουν έμφαση στο ότι η περίφημη αρματοδρομία της ταινίας, η οποία στηρίζεται εκ νέου στους ανθρώπους και τα άλογα και όχι στα

ειδικά εφέ.

Ο ηθοποιός Τζακ Χιούστον υποδύεται τον Εβραίο πρίγκιπα Μπεν Χουρ -στην πρώτη ταινία τον ρόλο είχε παίξει ο Τσάρλτον Ίστον, που είχε κερδίσει το Όσκαρ πρώτου αντρικού ρόλου-, ο οποίος έχει πωληθεί ως σκλάβος, από τους Ρωμαίους κατακτητές, αλλά επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση. Μαζί του οι: Μόργκαν Φρίμαν, Τόμπι Κέμπελ, Ναζανίν Μπονιαντί, Ροντρίγκο Σαντόρο, Πιλού Ασμπεκ κ.ά.

Όπως τόνισε ο παραγωγός της ταινίας, Μαρκ Μπαρνέτ στην αρματοδρομία, που διαρκεί εννέα λεπτά περισσότερο σε σχέση με την αρχική ταινία, χρησιμοποιήθηκαν ειδικά εφέ μόνο για τις σκηνές καταστροφής.

«Αληθινά άλογα τρέχουν και οδηγούνται από τους ηθοποιούς. Συμμετείχαν 32 άλογα, οκτώ άρματα έκαναν τον γύρο της αρένας αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, μερικές φορές πάνω σε έναν τροχό», δήλωσε και πρόσθεσε:«Στις σκηνές που σκοτώνονται τα άλογα, τότε χρησιμοποιούμε ειδικά εφέ, αλλά το υπόλοιπο μέρος της αρματοδρομία γίνεται από πραγματικά άλογα και από τους ηθοποιούς».

Ακολουθεί το trailer της ταινίας:

Το άρθρο Έρχεται το νέο Μπεν Χουρ (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα