Έρχεται και υπογράφει !

Κατ’ ευχήν κύλησε η τελική συζήτηση του Γιάννη Αναστασίου με τον Μάρκους Μπεργκ και έτσι ο Σουηδός επιθετικός γίνεται η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Όπως είχε αναφέρει από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου το Pamesports, ο Μπεργκ θα έρθει στη χώρα μας στις 10 Ιουνίου, την προσεχή Δευτέρα δηλαδή.

Οι Πράσινοι είχαν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον

παίκτη από την περασμένη εβδομάδα και εκκρεμούσε ένα ταξίδι του Αναστασίου στη Σουηδία προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι όροι του συμβολαίου. Ο Μπεργκ ήθελε να συμπεριληφθούν στο συμβόλαιο κάποιοι όροι για τους στόχους και τις συμμετοχές του, όπως και έγινε. Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρουν οι Πράσινοι, ρόλο έπαιξε και ο Ματίας Μπιάρσμιρ, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ο οποίος παρότι πήγε στα δικαστήρια το Τριφύλλι για οφειλές, είπε ένα καλό λόγο στον Μπεργκ για να τον πείσει να φορέσει τα πράσινα.

Απομένει να ρυθμιστεί από τον μάνατζερ του Μπεργκ η λύση συμβολαίου με το Αμβούργου (λεπτομέρειες συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση με τον Αναστασίου), κάτι που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο εκτός απροόπτου αφού ο γερμανικός σύλλογος άλλαξε τεχνικό διευθυντή και πρέπει να δώσει την έγκρισή του για να λυθεί η συνεργασία με τον Σουηδό.

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα