ΕΠΟ – Ρανιέρι έτοιμοι για δραστικά μέτρα

Δραστικά μέτρα φαίνεται να είναι έτοιμοι να λάβουν ο επικεφαλής της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και ο ομοσπονδιακός προπονητής Κλαούντιο Ρανιέρι, μετά τη νέα ήττα με 0-2 από τη Βόρειο Ιρλανδία μέσα στο Καραϊσκάκης.

Έτσι, μετά το χθεσινοβραδινό τετ-α-τετ που είχαν μετά το τέλος του αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης, Γιώργος Σαρρής και Κλαούντιο Ρανιέρι είχαν εκ νέου συνάντηση σήμερα, Τετάρτη το πρωί για να συζητήσουν τους λόγους της τραγικής εικόνας που παρουσιάζει η Εθνική

ομάδα στα μέχρι τώρα παιχνίδια της για τα προκριματικά του Euro2016. Πριν την συγκεκριμένη επαφή, ο Γιώργος Σαρρής τα είχε πει με τον Γιώργο Καραγκούνη, ενώ στη συνέχεια ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Εθνικής ομάδας είχε επικοινωνία και με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

O ομοσπονδιακός τεχνικός ανέλαβε για άλλη μια φορά την ευθύνη και άκουσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ να του ξεκαθαρίζει πως υπάρχει στήριξη στο πρόσωπο του από την Ομοσπονδία. Έτσι, συμφώνησαν πως δεν πρέπει να ληφθούν εν θερμώ αποφάσεις και μετέθεσαν το ραντεβού τους για τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Η επόμενη συνάντηση των δυο αντρών, όπου ίσως ανακοινωθούν κάποιες αλλαγές για την βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, θα γίνει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα