Επιβεβαίωσε στο site της η Lady Gaga τη συναυλία στην Αθήνα

Στο πλαίσιο του tour «Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball», η Lady Gaga θα επισκεφτεί την Ελλάδα, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια πλέον. Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό

Στάδιο, ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα (Δευτέρα) από την ελληνική εταιρία διοργάνωσης «Λάβρυς» και την «Live Nation Global Touring».

«Οι πωλήσεις των εισιτηρίων της περιοδείας Lady Gaga's artRAVE: the ARTPOP Ball στη Βόρεια Ευρώπη, την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πρέπει να προσθέσουμε νέες εμφανίσεις και σε άλλες χώρες, ώστε να καλύψουμε την απίστευτη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό. Πρόκειται για μια μεγάλη περιοδεία σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο Arthur Fogel, πρόεδρος της Live Nation Entertainment.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10:00 π.μ.. Οι τιμές θα ξεκινούν από τα 38,5 ευρώ και φτάνουν τα 82,5. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα θα είναι 49,5 ευρώ ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 ευρώ και Golden Standing στα 104,5.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα