Επίθεση δέχτηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Tου Πέτρου Καρσιώτη

Άγρια επίθεση με λοστούς και σπρέι πιπεριου εξαπέλυσαν το μεσημέρι άγνωστοι εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Γερμενή στο Μαρούσι.

Από την επίθεση ο βουλευτής τραυματίστηκε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός για νοσηλεία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την αστυνομία ο βουλευτής καθόταν σε κατάστημα

καφέ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου μαζί με ένα ζευγάρι, που κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν ο αστυνομικός-φρουρός του και η σύζυγός του.
Ξαφνικά προφανώς ειδοποιημένοι από κάποιον που αναγνώρισε στις καρέκλες του καφε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, εμφανίστηκαν τριάντα άτομα κραδαίνοντας λοστούς.

Επετέθησαν στον Γιώργο Γερμενή. Υπό τα βλέμματα των υπολοίπων θαμώνων που είδαν ξαφνικά το καφέ να μετατρέπεται σε ρινγκ.

Εν τέλει ο βουλευτής τραυματίστηκε στο κεφάλι από χτύπημα με λοστό, ενώ ο αστυνομικός και η σύζυγός του ελαφρύτερα. Μάλιστα σε φαρμακείο της περιοχής δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Όταν έφθασε η αστυνομία οι δράστες είχαν εξαφανιστεί και τώρα αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας, που ανέλαβαν την προανάκριση αναμένεται να πάρουν κατάθεση από τον βουλευτή αλλά και να αναζητήσουν στην ευρύτερη περιοχή βίντεο από κάμερες ασφαλείας για τον εντοπισμό οιουδήποτε στοιχείου των δραστών με τους λοστούς και το σπρέύ πιπεριού.

Το άρθρο Επίθεση δέχτηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα