Επιτελείο Τραμπ : «Πληρωμένοι επαγγελματίες οι διαδηλωτές εναντίον του»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η υπεύθυνη της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τράμπ Κέλι Ανν Κόνγουεϊ αναφερόμενη στις μαζικές και συνεχείς διαδηλώσεις εναντίον της εκλογής του Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, ισχυρίστηκε ότι πολλοί εκ των διαδηλωτών είναι πληρωμένοι επαγγελματίες.

Μιλώντας στην εκπομπή Meet the

Press» στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC σημείωσε πως αν δεν είχε εκλεγεί ο Τραμπ και οι δικοί του οπαδοί διαδήλωναν θα επικρατούσε οργή και επικρίσεις από όλους, κάτι που τώρα δεν συμβαίνει όπως δήλωσε. Επιπλέον κάλεσε τόσο τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα όσο την Χίλαρι Κλίντον να πουν στους διαδηλωτές «Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πρόεδρος μας».

Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της Βουλής των αντιπροσώπων σημείωσε πως το δικαίωμα στην διαδήλωση προστατεύεται από το σύνταγμα, ενώ όπως τόνισε οι διαμαρτυρίες είναι ειρηνικές. Σημειώνεται πως τόσο ο Ομπάμα όσο και η Κλίντον δείχνουν να έχουν αποδεχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα, χωρίς ωστόσο να έχουν ζητήσει από τους διαδηλωτές να σταματήσουν τις διαμαρτυρίες.

Το άρθρο Επιτελείο Τραμπ : «Πληρωμένοι επαγγελματίες οι διαδηλωτές εναντίον του» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα