Επικήρυξη Πούτιν: Ποιος είναι ο Ρώσος μεγιστάνας που ζητά το… κεφάλι του προέδρου

Ένα εκατομμύριο δολάρια για τη σύλληψη του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, προσφέρει σε στρατιωτικούς ο Ρώσος επιχειρηματίας, Alex Konanykhin, με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία. Με μία ανάρτησή του στο LinkedIn, ο Ρώσος Alex Konanykhin έγραψε: «Υπόσχομαι να πληρώσω 1.000.000 δολάρια στον ή στους αξιωματικούς που, τηρώντας το συνταγματικό τους καθήκον, συλλάβουν τον Πούτιν ως εγκληματία πολέμου σύμφωνα με τη ρωσική

και διεθνή νομοθεσία» και συμπλήρωσε:

«Ο Πούτιν δεν είναι ο Ρώσος πρόεδρος, καθώς ήρθε στην εξουσία ως αποτέλεσμα μιας ειδικής επιχείρησης ανατίναξης πολυκατοικιών στη Ρωσία, στη συνέχεια παραβίασε το Σύνταγμα εξαλείφοντας τις ελεύθερες εκλογές και δολοφονώντας τους αντιπάλους του». «Ως Ρώσος πολίτης, θεωρώ ηθικό μου καθήκον να βοηθήσω τη χώρα μου. Θα συνεχίσω τη βοήθειά μου προς την Ουκρανία, στις ηρωικές προσπάθειες της να αντισταθεί στις επιθέσεις του Πούτιν», έγραψε επίσης ο Alex Konanykhin.

«Ζητείται: Νεκρός ή ζωντανός. Βλαντιμίρ Πούτιν για μαζικές δολοφονίες».Εξαφανίστηκε η ανάρτησή του

Λίγο αργότερα, η ανάρτησή του εξαφανίστηκε από το Linkedln και από το Facebook, με τον ίδιο να επανέρχεται και να τα “μαζεύει”. «Ενώ ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα ενθουσίαζε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, πιστεύω ότι ο Πούτιν πρέπει να προσαχθεί στη δικαιοσύνη». Συμπλήρωσε επίσης πως ποτέ δεν είχε σκοπό να πληρώσει για την δολοφονία του Πούτιν.

Ο Alex Knanykhin είναι ιδρυτής, συνιδιοκτήτης καθώς και πρόεδρος της Russian Exchange Bank.

Keywords
Τυχαία Θέματα