Επιδίδονται απόψε τα πρώτα φύλλα επιστράτευσης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Μετά την απόφαση για την επίταξη των εργαζομένων στη ΔΕΗ, η κυβέρνηση προχωρά στην υλοποίησή της με την έκδοση και την επίδοση των φύλλων πορείας, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων είναι ήδη έτοιμο και από το βράδυ θα αρχίσουν να επιδίδονται στους εργαζομένους.

Στο Μέγαρο Μαξίμου εκτιμούν πως δεν θα πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και τονίζεται ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει

να επιστρέψουν στην εργασία τους διαφορετικά θα υπάρξουν οι κυρώσεις οι οποίες προβλέπονται από τον νόμο.

Το ΦΕΚ της επιστράτευσης

«Την επιτακτική ανάγκη αποτροπής των απειλούμενων δυσμενών συνεπειών της παρατεινόμενης απεργίας των εργαζομένων στις εταιρίες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που έχει προκαλέσει σοβαρή διαταραχή στην κοινωνική ζωή της χώρας, ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια τάξη και δημόσια υγεία λόγω της παρατεινόμενης αδυναμίας ομαλής ηλεκτροδότησης της Χώρας και της εξ αυτής έκθεσης των καταναλωτών και ιδίως των ευπαθών ομάδων πληθυσμού σε σοβαρούς κινδύνους υγείας, αποφασίζουμε: Κηρύσσουμε σε κατάσταση πολιτικής κινητοποίησης το σύνολο των εργαζομένων στις εταιρίες ΔΕΗ ΑΕ, ΑΔΜΗΕ Α.Ε. και ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. και των αναγκαίων πόρων».

Το άρθρο Επιδίδονται απόψε τα πρώτα φύλλα επιστράτευσης εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα