Έπιασε φωτιά εν κινήσει το αυτοκίνητο του Μανώλη Λιδάκη – Σώθηκε με ελαφρά εγκαύματα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά κατάφερε να σωθεί ο γνωστός τραγουδιστής Μανώλης Λιδάκης, όταν το αυτοκίνητό του έπιασε φωτιά κατά τη διάρκεια ταξιδιού του προς την Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Μάλιστα τραυματίστηκε προκειμένου να σώσει το σκύλο του, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μανώλης Λιδάκης παρατήρησε να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή του αυτοκινήτου του. Προσπάθησε να σταματήσει και να κάνει στην άκρη για να δει τι ακριβώς συμβαίνει όμως τα φρένα δεν υπάκουαν και έτσι αναγκάστηκε να το

ρίξει επάνω στις πλευρικές μπάρες του δρόμου για να σταματήσει.

Όπως ο ίδιος περιγράφει στην εφημερίδα «Ελευθερία» πάνω στον πανικό βγήκε από το αυτοκίνητο αλλά ο σκύλος του, ένα μπόξερ, είχε στριμωχτεί στο πίσω κάθισμα. Ο Μανώλης Λιδάκης παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο είχε αρχίσει να τυλίγεται στις φλόγες, μπήκε στο αυτοκίνητο με κίνδυνο της ζωής του για να βγάλει τον σκύλο του έξω, πράγμα που τελικά κατάφερε.

Στην προσπάθειά του αυτή έπαθε εγκαύματα στο δεξί χέρι και πόδι αλλά και στο πρόσωπο, όμως ήταν ευχαριστημένος που κατάφερε να σώσει τον αγαπημένο του τετράποδο φίλο ενώ μέσω της εφημερίδας ευχαρίστησε τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Κυπαρισσίας για τη φροντίδα τους. «Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και επιστήμονες, η ανθρωπιά που βρήκα στο ΚΥΚ είναι κάτι σπάνιο και συγκινητικό», είπε ο Μανώλης Λιδάκης.

Το ατύχημα έγινε γύρω στις 18:30 το απόγευμα στο νέο αυτοκινητόδρομο, στο ύψος της Τσακώνας, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν εν κινήσει. Στο σημείο χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία για περίπου μισή ώρα ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Στον τόπο όπου φλεγόταν το όχημα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης και αστυνομικοί.

Το άρθρο Έπιασε φωτιά εν κινήσει το αυτοκίνητο του Μανώλη Λιδάκη – Σώθηκε με ελαφρά εγκαύματα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα