Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Τάκης Φύσσας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην ομάδα της καρδιάς του, τον Παναθηναϊκό επέστρεψε ο Τάκης Φύσσας μετά από 6,5 χρόνια, καθώς ανέλαβε το πόστο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου, που ουσιαστικά θα είναι ο συνδετικός κρίκος διοίκησης και ομάδας.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας (αποχώρησε πριν λίγες μέρες) συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του τριφυλλιού και σύμφωνα με την πράσινη ΠΑΕ, «στόχος αυτής της κίνησης είναι να επανδρωθεί ο σύλλογος

από στελέχη που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο τριφύλλι και έχουν προσφέρει στο παρελθόν».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος εντάσσεται στη διοικητική δομή του Συλλόγου, έχοντας τον τίτλο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου».

Ο Τάκης Φύσσας, που επιστρέφει μετά από 6,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, δήλωσε τα εξής: ‘’Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και για αυτό ευχαριστώ πολύ τον κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Γιάννης Αναστασίου με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει και υλοποιούν ένα πρότζεκτ άκρως πετυχημένο, το οποίο με εκφράζει απόλυτα και που, με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο’’».

Το άρθρο Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ο Τάκης Φύσσας εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Αναζητήσεις
τακης φυσσας
Τυχαία Θέματα