Έπεσε σε αντιφάσεις και οδηγήθηκε στη φυλακή ο μητροκτόνος

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο 28χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την ίδια του την μητέρα. Έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή, ο 28χρονος μητροκτόνος κρίθηκε προφυλακιστέος. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, στις 18 Ιουλίου χτύπησε την 53χρονη μάνα του, μέσα στο σπίτι που έμεναν στην Άνω πόλη. Την επόμενη ημέρα η άτυχη Άννα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αρχικά στον Άγιο Ανδρέα και στη συνέχεια στο Ρίο, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές

κακώσεις, αλλά δεν άντεξε και τελικά απεβίωσε στις 27 Ιουλίου. Τότε οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να έχουν υπόνοιες ότι πρόκειται για δολοφονία. Πληροφορίες και μαρτυρίες οδήγησαν στην προσαγωγή του γιου προκειμένου να διαπιστωθεί τι συνέβη στη μητέρα του. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις και κάποια στιγμή «λύγισε» και ομολόγησε.

Αρχικά ο γιος ισχυρίζονταν για τη μάνα του ότι την χτύπησαν ληστές, ενώ επίσης είπε στους αστυνομικούς ότι είχε σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι. Όταν πλέον ήταν πρόδηλο σε όλους ότι έλεγε ψέματα, παραδέχτηκε ότι ο ίδιος την χτύπησε και σταμάτησε μόνο όταν εκείνη έπεσε αναίσθητη στο πάτωμα του σπιτιού. Ώρες αργότερα ειδοποίησε ασθενοφόρο, όμως πλέον ήταν αργά καθώς τα τραύματα στο κεφάλι της μητέρας του ήταν θανατηφόρα.

Μητέρα και γιος αντιμετώπιζαν χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και βίαια περιστατικά ανάμεσά τους ήταν συχνό φαινόμενο.

Το άρθρο Έπεσε σε αντιφάσεις και οδηγήθηκε στη φυλακή ο μητροκτόνος εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα