Επεισόδια για την παραμονή του καρδιολόγου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου – Εισβολή πολιτών στο γραφείο του Διοικητή

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε η συνέλευση στον χώρο του νοσοκομείου Μεσολογγίου, όπου το Σωματείο Εργαζομένων είχε καλέσει τον κόσμο και τους φορείς να αγωνιστούν για τη διατήρηση και στελέχωση του νοσοκομείου.

Αφορμή για τη συνέλευση, στάθηκε η απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου Γ. Βλάχου να μετακινήσει έναν καρδιολόγο από το Μεσολόγγι, προκειμένου να καλύψει τις εφημερίες της καρδιολογικής του Αγρινίου.

Μάλιστα στις διαμαρτυρίες των εργαζομένων υπήρξαν και πολλές προκλητικές αναφορές του τύπου:

«Το Αγρίνιο έχει περισσότερους κατοίκους και άρα το νοσοκομείο του πρέπει να είναι στελεχωμένο καλύτερα».

Με τη μετακίνηση του καρδιολόγου μετακινήθηκαν και κάποιοι νοσηλευόμενοι από καρδιολογική του Μεσολογγίου, ενώ άλλοι πήραν εξιτήριο.

Στη σημερινή συγκέντρωση το Σωματείο των Εργαζομένων έκανε ενημέρωση στον κόσμο για τις ελλείψεις και τα προβλήματα, που είναι γνωστά πλέον, μετά από τόσες φορές που έχουν αναφερθεί με κάθε τρόπο.

Παρών ήταν και ο νέος δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος ο οποίος κατά τη διάρκεια των ομιλιών που γίνονταν στην είσοδο του νοσοκομείου, είχε συνάντηση με το διοικητή Γ, Κυριακόπουλο με την παρουσία εκπροσώπων και άλλων φορέων.

Δείτε το βίντεο του aixmi.gr:

Το άρθρο Επεισόδια για την παραμονή του καρδιολόγου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου – Εισβολή πολιτών στο γραφείο του Διοικητή εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα