Επανέρχεται ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας

Επιστρέφει, μετά τις διακοπές του καλοκαιριού και τον προεκλογικό Σεπτέμβρη ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, με κοινή υπουργική απόφαση η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο δακτύλιος θα αρχίσει να εφαρμόζεται και πάλι από τις 12 Οκτωβρίου και θα ισχύσει μέχρι και τις 8 Ιουλίου 2016

Για τρεις εβδομάδες ακόμα θα είναι ελεύθερη η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας

καθώς στην κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως προβλέπεται ότι το μέτρο του δακτυλίου θα επανέλθει σε ισχύ στις 12 Οκτωβρίου.

Όπως είναι γνωστό ο δακτύλιος ισχύει τις εργάσιμες ημέρες από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδι, ενώ την τελευταία εργάσιμη ημέρα, την Παρασκευή ισχύει από τις 7 έως τις 3 το μεσημέρι.

Ο δακτύλιος περικλείει τις περιοχές που βρίσκονται αμέσως μετά τις λεωφόρους και τις οδούς: Λ. Αλεξάνδρας − Ζαχάρωφ − Λ. Μεσογείων − Φειδιππίδου − Μιχαλακοπούλου − Σπύρου Μερκούρη − Βρυάξιδος − Υμηττού − Ηλ. Ηλιού − Ανδρ. Φραντζή − Λ. Ανδρ. Συγγρού − Χαμοστέρνας − Πειραιώς − Ιερά Οδός − Λ. Κωνσταντινουπόλεως − Αχιλλέως − Πλατεία Καραϊσκάκη − Καρόλου − Μάρνη − 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων)−Λ. Αλεξάνδρας»

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα