Εντοπίστηκαν αντικείμενα του Boing στον Ειρηνικό (;)

Αναπτερώνονται οι ελπίδες για την εύρεση του Boing της Malaysian Airlines, δεδομένου ότι η αυστραλιανή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκαν δύο αντικείμενα, που πιθανότατα προέρχονται από αυτό. Οι αρχές έστειλαν στο σημείο, που βρίσκεται περίπου 3.000 χιλιόμετρα δυτικά του Περθ στον Ινδικό Ωκεανό αεροσκάφος, ενώ αναμένονται άλλα τρία αεροπλάνα.

Τα αντικείμενα αυτά θα μπορούσαν να είναι συντρίμμια από την πτήση MH370 του Boeing 777

της Malaysia Airlines που αγνοείται ήδη για δώδεκα ημέρες. «Νέες και αξιόπιστες πληροφορίες έχουν έρθει στο φως σε σχέση με την έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines στο νότιο Ινδικό Ωκεανό» δήλωσε ο Άμποτ στην αυστραλιανή βουλή.

«Η αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα ( AMSA ) έχει λάβει πληροφορίες που βασίζονται σε δορυφορικές εικόνες των αντικειμένων που πιθανώς σχετίζονται με την αναζήτηση », σχολίασε.

«Το έργο του εντοπισμού αυτών των αντικειμένων θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι σχετικά με την αναζήτηση της πτήσης MH370» διευκρίνισε ο Άμποτ. Ο αυστραλός πρωθυπουργός είπε ακόμη ότι ένα αεροσκάφος αναζήτησης ήταν προγραμματισμένο να φθάσει στην περιοχή όπου εντοπίστηκαν τα αντικείμενα περίπου την ώρα που αυτός μιλούσε στο κοινοβούλιο ενώ έγινε γνωστό ότι η αυστραλιανή Αρχή για την Ασφάλεια στη Θάλασσα (AMSA) θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου στην Καμπέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα