Έντεν Μπεν Ρουμπί Ισραήλ: Η Ισραηλινή με καταγωγή από Θεσσαλονίκη δολοφονήθηκε από τη Χαμάς

Με τα θύματα να αυξάνονται συνεχώς στη Μέση Ανατολή μετά τη δολοφονική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ, η ισραηλινή πρεσβεία στην Ελλάδα ανακοίνωσε πως έχασε τη ζωή της η Έντεν Μπεν Ρουμπί, Ισραηλινή με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter

η πρεσβεία του Ισραήλ: «Η Έντεν Μπεν Ρουμπί δεν είναι πια ανάμεσά μας! Η Ισραηλινή με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη που επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα από μικρό παιδί δολοφονήθηκε πισώπλατα από τη #Χαμάς ενώ έτρεχε να σωθεί. Η κτηνωδία δεν έχει όρια! Συλλυπητήρια στην οικογένειά της! Είναι φτωχά τα λόγια».

Η Έντεν Μπεν Ρουμπι δεν είναι πια ανάμεσα μας!
Η #Ισραηλινή με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη που επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι την #Ελλάδα από μικρό παιδί δολοφονήθηκε πισώπλατα από τη #Χαμάς ενώ έτρεχε να σωθεί. Η κτηνωδία δεν έχει ορια! Συλλυπητήρια στην οικογένεια της! Είναι… pic.twitter.com/w0j5WdqbI8

Israel in Greece (@IsraelinGreece) October 11, 2023

Ισραήλ: Η Έντεν Μπεν Ρουμπί βρισκόταν στο φεστιβάλ μουσικής που σκόρπισε τον θάνατο η Χαμάς

Η Έντεν Μπεν Ρουμπί είχε την ατυχία να βρίσκεται στο φεστιβάλ Supernova τη μοιραία νύχτα της Κυριακής, όταν η Χαμάς εξαπέλυσε επίθεση και σκόρπισε τον θάνατο. Η Έντεν αγνοούνταν για τρεις ημέρες. Το τελευταίο σημείο ζωής που είχε δώσει ήταν ένα στόρι στο Instagram το Σάββατο. Οι δικοί της άνθρωποι θεωρούσαν ότι πιθανότατα κρατήθηκε ως όμηρος στη Γάζα. Δυστυχώς, η πραγματικότητα τους διέψευσε ακόμη πιο τραγικά, καθώς η σορός της ταυτοποιήθηκε. Οι ισραηλινές αρχές δήλωσαν ότι περίπου 260 άνθρωποι έχουν βρεθεί νεκροί στον χώρο του φεστιβάλ, ενώ πολλοί ακόμη αγνοούνται.

«Ήταν ένα γλυκύτατο κορίτσι, ταλαντούχα, με έφεση στη ζωγραφική», λέει φίλη της

Για την άτυχη Έντεν Μπεν Ρουμπί μίλησε στο makthes.gr φίλη της, η οποία δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητά της. Όπως αναφέρει, η Έντεν ήταν ένα γλυκύτατο κορίτσι, ταλαντούχα, με έφεση στη ζωγραφική, το tatoo και τη street art, ενώ της άρεσε πολύ να κάνει σερφ και να ταξιδεύει. Είχε πρόσφατα εκπληρώσει τις στρατιωτικές της υποχρεώσεις στον ισραηλινό στρατό και ήθελε να γνωρίσει τον κόσμο.

«Η γνωστή οικογένεια Μπενρουμπή»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 23χρονη προέρχεται από τη γνωστή επιχειρηματική οικογένεια Μπενρουμπή, που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη και κατ’ επέκταση στην υπόλοιπη χώρα πριν από σχεδόν 130 χρόνια, προμηθεύοντας τα νοικοκυριά με είδη σπιτιού και ηλεκτρικές συσκευές που άλλαξαν την καθημερινότητα εκατομμυρίων Ελλήνων, και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα