Ένοπλος άνοιξε πυρ σε στρατιωτική βάση των ΗΠΑ σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους

Ένοπλη επίθεση με τέσσερις νεκρούς και τουλάχιστον 16 τραυματίες είχαμε την Τετάρτη (02/04), όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε μια βάση του αμερικανικού στρατού στο Φορτ Χουντ του Τέξας, στην ίδια περιοχή όπου το 2009 είχαν σκοτωθεί 13 άνθρωποι από τα πυρά ενός ψυχιάτρου του στρατού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικλ Μακκόουλ, οι νεκροί στη βάση Φορτ Χουντ είναι τέσσερις. Όπως δήλωσε ο αμερικανός αξιωματούχος μεταξύ των νεκρών είναι και ένοπλος. Τον αριθμό των θυμάτων επιβεβαίωσαν στην

εφημερίδα Washington Post και άλλοι αμερικανοί αξιωματούχοι οι οποίοι δεν κατονομάζονται.

Σύμφωνα όμως με άλλες πηγές ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, ανέφερε ότι υπάρχουν θύματα, αλλά αρνήθηκε να πει συγκεκριμένο αριθμό ενώ άλλος αξιωματούχος, επίσης μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας , επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν 14 τραυματίες. Και οι δυο σημείωσαν πάντως ότι οι πληροφορίες είναι προκαταρκτικές. Εν τω μεταξύ νοσοκομείο στο Τέξας ανακοίνωσε ότι σε αυτό έχουν διακομιστεί τέσσερις τραυματίες, η κατάσταση των οποίων είναι σταθερή αλλά κρίσιμη καθώς έχουν πολλαπλά τραύματα από πυρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα