Ενοχλημένος με τη ΔΕΗ ο δήμαρχος Αιγάλεω

Ως απαράδεκτη χαρακτηρίζει την απάντηση της ΑΔΜΗΕ (ΔΕΗ) για το θέμα της κατάργησης των εναέριων Γραμμών Μεταφοράς ρεύματος που διασχίζουν τον Δήμο Αιγάλεω, ο δήμαρχος της πόλης, Χρήστος Καρδαράς.

Απαντώντας σε επιστολή του Δημάρχου με την οποία τονιζόταν η καθυστέρηση που έχει υπάρξει στην κατασκευή του ΚΥΤ Ρουφ και την αποξήλωση των εναέριων γραμμών υψηλής τάσης, η αρμόδια υπηρεσία της ΔΕΗ

επισήμως παραδέχεται ότι το έργο του ΚΥΤ Ρουφ θα αργήσει επί μακρόν και η αποξήλωση των γραμμών ακόμη περισσότερο.

Ο δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς δήλωσε: «Η επ’ αόριστον αναβολή της αποξήλωσης των εναέριων γραμμών υπερυψηλής τάσης συνιστά έναν συνεχιζόμενο για χρόνια εμπαιγμό των κατοίκων του Αιγάλεω από τη ΔΕΗ. Οι συμπολίτες μας έχουν χορτάσει με υποσχέσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά καμιά πραγματική πρόοδος δεν έχει σημειωθεί.

Η κατάσταση αυτή, που υποβαθμίζει ολόκληρες περιοχές του Δήμου μας αλλά και γειτονικών Δήμων είναι απαράδεκτη, όπως απαράδεκτη είναι και η αδράνεια της ΑΔΜΗΕ (ΔΕΗ). Τα προβλήματα συνεργασίας μεταξύ κρατικών φορέων που επικαλείται η ΔΕΗ δεν μας αφορούν και δεν αποτελούν δικαιολογία για την ταλαιπωρία των κατοίκων του Αιγάλεω.

Εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία μου για τον εμπαιγμό αυτό και σκοπεύω να θέσω το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων αντίδρασης».

Keywords
Τυχαία Θέματα