Ενημέρωση σε Ελληνικό-Αργυρούπολη για τη συρρίκνωση του ΕΟΠΥΥ

Η πιθανότητα να συρρικνωθούν οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης ενεργοποιεί τη δημοτική αρχή που προγραμματίζει ενημέρωση προς τους πολίτες για τις εξελίξεις.

«Στα πλαίσια των μνημονιακών πολιτικών ζούμε τις δραματικές περικοπές που γίνονται σε όλους τους τομείς του δημοσίου, μεταξύ των οποίων και στην υγεία, με όλες τις αρνητικές συνέπειες που αυτό έχει για το λαό.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για τον ΕΟΠΥΥ,

που ξεκινούν από την πιθανή συρρίκνωση των μονάδων του μέχρι και το κλείσιμο τους και την ανάληψη των υπηρεσιών που σήμερα παρέχουν στους ασφαλισμένους, από ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Το μέλλον του παραρτήματος του ΕΟΠΥΥ στο δήμο μας σύμφωνα με τα παραπάνω διαγράφεται ζοφερό και αυτό είναι κάτι που μας αφορά όλους» αναφέρει η δημοτική αρχή.

Και προσθέτει: «Οφείλουμε να αντιδράσουμε ώστε όχι μόνο να μην συρρικνωθεί – καταργηθεί το παράρτημα Αργυρούπολης αλλά αντίθετα να ενισχυθεί με το αναγκαίο προσωπικό και να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες του.

Γι’αυτό σας καλούμε σε συγκέντρωση ενημέρωσης & διαμαρτυρίας την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 7 μμ στο θέατρο του δήμου «Μίκης Θεοδωράκης» (Κύπρου 68)».

Keywords
Τυχαία Θέματα