Ενδιαφέρον της Βαλένθια για Ρόμπερτο, ενώ εξακολουθεί να τον θέλει και η Ίντερ

Ενδιαφέρον για τον Ρομπέρτο, τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, δείχνει σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία η Βαλένθια, που είναι διατεθειμένη να πληρώσει την ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα (αγγίζει τα 8 εκ. ευρώ) και να τον κάνει δικό της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Ρομπέρτο φέρεται να είναι «ζεστός» σε μια τέτοια μετακίνηση καθώς η Βαλένθια είναι μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν συνήθως στο ισπανικό πρωτάθλημα,

γεγονός που θα τον βοηθήσει και στην προσπάθειά του να κληθεί στην Εθνική Ισπανίας.

Από την άλλη πλευρά μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον της Ίντερ που θέλει να πάρει τον Ρομπέρτο στο Μιλάνο, προσφέροντας του και μεγάλο συμβόλαιο, όμως όλα εξαρτώνται από την απόφαση που θα πάρει ο ίδιος καθώς ο Ολυμπιακός δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι εάν πληρωθεί το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Πληροφορίες θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να κινούνται ήδη για την εξεύρεση τερματοφύλακα και μάλιστα να έχουν εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις από τις οποίες θα επιλέξουν τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο, ο οποίος φαίνεται ότι θα αφήσει το λιμάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα