Ένας μετεωρίτης προσέκρουσε στο… Σύνταγμα!(photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με σύνθημα «Ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω» γιορτάζεται σήμερα η παγκόσμια ημέρα ιδιωτικής ασφάλισης από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος στην πλατεία Συντάγματος.

Γι αυτό το λόγο ΕΑΕΕ, σε μια συμβολική ενέργεια, «προσγείωσε» έναν κομήτη στην κεντρική πλατεία της Αθήνας για να τονίσει την αξία της ασφάλισης και τις προτεραιότητες

γύρω από την ζωή μας και πως πρέπει να προλαβαίνουμε το απρόβλεπτο.

Γύρω από το σημείο… πρόσκρουσης του κομήτη υπάρχει ένας αστροναύτης – η μασκότ της καμπάνιας – που φωτογραφίζεται με τον κόσμο ενώ ταυτόχρονα όμορφα κορίτσια μοιράζουν ενημερωτικό υλικό για τον κόσμο, προκειμένου να μάθει τις μεθόδους πρόληψης γύρω από το θέμα της ασφάλισης.

Οποίος φωτογραφίζεται κερδίζει και ένα γλύκισμα στην μορφή του μετεωρίτη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Α. Σαρρηγεωργίου, υπογράμμισε πως «στην περίοδο της κρίσης όπου τα οικονομικά αποθέματα των πολιτών είναι μειωμένα και οι παροχές του Κράτους περιορίζονται, η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών παραμένουν ανασφάλιστοι, με κίνδυνο να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν μια ενδεχόμενη ζημιά, ένα πρόβλημα υγείας κ.α.

Ειδικά στους κρίσιμους τομείς της προστασίας της υγείας, της διασφάλισης της σύνταξης και τις προστασίας της περιουσίας επιβάλλεται να εξηγήσουμε στους πολίτες ποιοι είναι οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν και ποιες λύσεις μπορεί να προσφέρει η Ιδιωτική Ασφάλιση.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η καμπάνια για την Ημέρα Ασφάλισης. Εμείς, ως ελληνική ασφαλιστική αγορά είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με το Κράτος ώστε να καταρτιστεί ένα πλαίσιο συνεργασίας προς όφελος των πολιτών».

Το άρθρο Ένας μετεωρίτης προσέκρουσε στο… Σύνταγμα!(photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα