Ένας αληθινός ήρωας- Δείτε τι έκανε για να σώσει ένα παιδί!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πολλοί από μας έχουμε αναρωτηθεί αν θα τολμούσαμε να ρισκάρουμε τη ζωή μας για να σώσουμε κάποιον που κινδυνεύει. Ο Liang Lee δεν το σκέφτηκε μάλλον καθόλου και ρίσκαρε κυριολεκτικά τη ζωή του προκειμένου να σώσει ένα αβοήθητο παιδάκι που είχε σφηνώσει και κινδύνευε με πτώση στο κενό.

Ο νεαρός από την Κίνα που πλέον αποκαλείται «αληθινός Spiderman» σκαρφάλωσε στο κτίριο όταν είδε το παιδί να κρέμεται από το παράθυρο και το video που

τραβήχτηκε έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το παιδάκι βγήκε από το παράθυρο, στο σπίτι του σε μια πόλη στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας Shandong, ενώ οι γονείς του έλειπαν για δουλειά. Το σημείο που είχε κολλήσει, ήταν πολύ επικίνδυνο και ο νεαρός άνδρας όταν άκουσε τα κλάματα έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Ένας περαστικός είχε αρχικά καλέσει βοήθεια, αλλά ο Liang ανέλαβε το ρόλο του ήρωα, με απόλυτη μάλιστα επιτυχία!

Οι αυτόπτες μάρτυρες δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν την αυτοθυσία του νεαρού άνδρα προκειμένου να σώσει το παιδί.

Οι γείτονες εντωμεταξύ, κάλεσαν τις πυροσβεστικές δυνάμεις για να αποκλείσουν την πτώση κάποιου από τους δύο, αλλά εν τέλει έφτασαν οι γονείς που τράβηξαν το παιδί μέσα.

Ο νεαρός, είπε στους περίοικους πως δεν τον ένοιαξε η σωματική του ακεραιότητα, μπροστά στο παιδί που κινδύνευε. Δικαίως λοιπόν, ο Liang Lee πήρε τον τίτλο του αληθινού Spiderman.

Δείτε τον:

Το άρθρο Ένας αληθινός ήρωας- Δείτε τι έκανε για να σώσει ένα παιδί! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα