Ένας Tom Cruise, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί!

Με τον χρόνο να είναι «σίγουρος» φίλος του ηθοποιού και τη νέα του ταινία «Rock of Ages» να βγαίνει στους κινηματογράφους, ο Tom φιγουράρει στο εξώφυλλο Ιουνίου του περιοδικού «W». Βλέποντάς τον στις φωτογραφίες κανείς αντιλαμβάνεται ότι απευθύνεται σε ένα 35αρη νέο άντρα. Το ροκ λουκ, υποστηριζόμενο από δερμάτινο παντελόνι και τατουάζ, σε ένα «δεμένο» σώμα, δεν φανερώνει τα 49 του χρόνια. Ο ηθοποιός

φωτογραφίζεται ημίγυμνος, παρέα με τα μοντέλα Edita Vilkeviciute & Abbey Lee Kershaw, υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου Mario Sorrenti.

Στην συνέντευξή του δηλώνει ότι έκανε πρόβες τραγουδιού από τότε που γύρισε την πρώτη του ταινία «Risky Business» και έμαθε να χορεύει βλέποντας το «Soul Train». Πιστεύει ότι εάν ένας άντρας ξέρει να χορεύει, αυτό τον κάνει ελκυστικό στις γυναίκες. Όσο για την απόφαση να κάνει μια ταινία-μιούζικαλ, δηλώνει πως αυτή δεν ήταν τελείως δική του, γιατί αποφάσισαν τα μέλη της οικογένειας του, η γυναίκα του Kate Holmes και η κόρη τους Suri, καθώς τρελαίνονται για αυτού του είδους τις παραγωγές. Για τις αισθησιακές σκηνές της ταινίας, ο ηθοποιός δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα. Έπρεπε να μπει στον χαρακτήρα και στα τραγούδια που ερμήνευε ο ήρωας της ταινίας. Όσο για την συμπρωταγωνίστριά του, Malin Akerman, δήλωσε πως την βρήκε απίστευτα σέξι και πολύ γλυκιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα