Ένα κρίσιμο ερώτημα

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου σηματοδοτούν ένα σημείο καμπής για την πορεία της χώρας. Περισσότερο από το επίσημο κλείσιμο της αυλαίας της Μεταπολίτευσης, οι εκλογές αυτές αποτελούν την αφετηρία μιας νέας Ελλάδας. Και εδώ κατά τη γνώμη μου κρύβεται και το κρισιμότερο ερώτημα όλων: Ποιά θέλουμε να είναι αυτή η νέα

Ελλάδα;

Θέλουμε ανάπτυξη, ασφάλεια και πρόοδο; Θέλουμε να κεφαλαιοποιήσουμε επιτέλους τους κόπους και τις θυσίες τόσων ετών; Θέλουμε εν τέλει σωφροσύνη, σύνεση και κρατική συνέχεια; Ή μήπως θέλουμε να συρθούμε σε άκαιρους πειραματισμούς νεόκοπων σωτήρων; Για κάθε συνετό και νοήμονα άνθρωπο νομίζω πως η απάντηση είναι προφανής και το δίλημμα μάλλον ψευδές. Προφανώς και η Νέα Δημοκρατία συνιστά τη μόνη δύναμη αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον και την ασφάλεια του τόπου.

Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι που την απαρτίζουμε ακολουθούμε την έντιμη και ηθική οδό. Προσωπικά στέκομαι στο πλευρό του λαού της Αττικής για πάνω από δύο δεκαετίες. Από τη θέση του νομαρχιακού συμβούλου Ανατολικής Αττικής και αργότερα αυτή του αντινομάρχη προσέφερα και πάσχισα για το καλό μιας περιοχής, που εκείνη την περίοδο υπήρξε εντελώς παραμελημένη. Αλλά η σχέση αυτή υπήρξε αμφίδρομη, καθώς οι κάτοικοι της Αττικής αναγνώρισαν τις προσπάθειές μου και με τίμησαν με την επιλογή τους.

Πρώτος επιλαχών βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής το 2004 και εκλεγείς δύο φορές βουλευτής, το 2007 και το 2009. Και ήταν ο μη προσυπολογισμός της εθνικής απογραφής του 2011 που μου στέρησε την τρίτη εκλογή μου στις εκλογές του 2012. Αλλά ακόμα και εκτός βουλευτικών εδράνων παρέμεινα παρών στα προβλήματα του τόπου και πιστός στρατιώτης των αρχών και των ιδεών, τις οποίες πρεσβεύω.

Όλα αυτά γράφονται σαφώς όχι από κάποια εσωτερική ανάγκη αυτοπροβολής και επιβεβαίωσης, αλλά από την πίστη μου στη σταθερή πορεία που χαρίζουν οι αρχές σε έναν άνθρωπο. Όπως, λοιπόν, σε κάθε μάχη, έτσι και σε αυτή δηλώνω παρών.Σε αυτές τις εκλογές επιλέγουμε την αλήθεια για την Ελλάδα, επιλέγουμε ηθικούς και έντιμους εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο.

Νίκος Καντερές, Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Περιφέρειας Αττικής

Keywords
Τυχαία Θέματα