Εν ψυχρώ δολοφονία πατέρα και βρέφους στο κέντρο της Ρώμης

Τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης της Ιταλίας έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας ενός Κινέζου επιχειρηματία και της μόλις 6 μηνών κόρης του στη Ρώμη από δύο οπλισμένους νεαρούς που προσπάθησαν να τον ληστέψουν.

Ο 31χρονος Κινέζος ιδιοκτήτης ενός μπαρ, επέστρεφε πεζός στο σπίτι του μαζί με την 26χρονη σύζυγό του και το μωρό τους όταν δύο νεαροί που επέβαιναν σε μηχανάκι τούς πλησίασαν και τους ζήτησαν χρήματα.

Με την άρνησή τους να τους δώσουν χρήματα, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν κατά ριπάς και μια από τις σφαίρες καρφώθηκε στο στήθος του 31χρονου άνδρα, σκοτώνοντας τον

ακαριαία. Άλλη μια σφαίρα τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι την 6 μηνών κόρη του, που κρατούσε στην αγκαλιά του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Από τα πυρά των αδίστακτων κακοποιών δε γλίτωσε ούτε η σύζυγός του, η οποία τραυματίσθηκε στο θώρακα και νοσηλεύεται. Να σημειωθεί, πως η 26χρονη μετέφερε στην τσάντα της τις εισπράξεις της ημέρας, ύψους 5.000 ευρώ. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας στη Ρώμη την ανησυχούν ιδιαιτέρως.

Keywords
Τυχαία Θέματα