Εμβολιάστηκαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

Προληπτικό εμβολιασμό των εργαζομένων της καθαριότητας πραγματοποίησε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου, στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Ο εθελοντής ιατρός των δημοτικών Ιατρείων παθολόγος Κωνσταντίνος Φιλίππου και οι εκπαιδευόμενες νοσηλεύτριες του ΤΕΙ Αθήνας έκαναν τα 200 εμβόλια που παρείχε το ΚΕΕΛΠΝΟ

στο δήμο για την ηπατίτιδα Α για ενηλίκους.

Η δράση του εμβολίου είναι διάρκειας τριών χρόνων.

Όπως υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Κεσκινίδης, «ο ανθρώπινος παράγοντας είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων της διοίκησης για αυτό και οι προσπάθειες συντείνουν στην παροχή κατά το δυνατό ασφαλέστερης εργασίας ειδικά σε μια διεύθυνση όπως είναι αυτή της καθαριότητας. Ένα από τα ισχυρότερα μέτρα προς την εξασφάλιση της υγείας είναι η πρόληψη για αυτό και κάναμε τον συγκεκριμένο εμβολιασμό. Εξάλλου η συνεργασία του ΚΕΕΛΠΝΟ με το δήμο Ηρακλείου Αττικής είναι πολυεπίπεδη καθώς ο δήμος ακολουθεί τις υποδείξεις του κέντρου σε ότι αφορά τους ψεκασμούς για τα κουνούπια, ή οποιαδήποτε άλλη προληπτική ενέργεια πρέπει να γίνεται στον δήμο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα