Έλον Μασκ: Χαμός στο τουίτερ με τη «διαλεκτική»

Κάθε tweet του Έλον Μασκ είναι από μόνο του γεγονός, ωστόσο ορισμένα έχουν ιδιαίτερη… δυναμική, βάζοντας φωτιά στον παγκόσμιο ιστό. Έτσι προ ημερών ο αμφιλεγόμενος Αμερικανός κροίσος και πρωτοπόρος της τεχνολογίας έγραψε σε tweet του τη λέξη «Διαλεκτική» στα ελληνικά, πυροδοτώντας άπειρες συζητήσεις σχετικά με το τι θέλει να πει ο… ποιητής.

Περισσότερο ελληνικό χαρακτήρα, ωστόσο, απέκτησε η συζήτηση, όταν ένας ξένος σχολίασε από κάτω ρωτώντας τον γιατί γράφει

στα ελληνικά που είναι «νεκρή γλώσσα». Οι απαντήσεις των Ελλήνων τουιτεράδων ήταν πολλές και ποικίλης μορφής. Η πιο κόσμια ήταν αυτή που χαρακτήρισαν τον ξένο που σχολίασε «άπλυτη σωβρακοφανέλα», ενώ στις πιο ακραίες αυτή που κάποιος του είπε ότι «νεκρό είναι το μ@@νί της μάνας σου».

διαλεκτική

— Elon Musk (@elonmusk) October 25, 2022

Η επική απάντηση

«Είπε ένας Αμερικανός κάτω από το τουι του Elon, γιατί γράφεις ελληνικά, είναι μια νεκρή γλώσσα. Και μεταξύ άλλων πετάγεται ένας θεούλης και του λέει, τι είπες μωρή σωβρακοφανέλα;» χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Twitter. Φυσικά η ανάρτηση αυτή έγινε viral και προκάλεσε… χαμός στις τάξεις του ελληνικού twitter!

Είπε ένας Αμερικανός κάτω από το τουι του Elon, γιατί γράφεις ελληνικά, είναι μια νεκρή γλώσσα. Και μεταξύ άλλων πετάγεται ένας θεούλης και του λέει, τι είπες μωρή σωβρακοφανέλα;

— L3ŋą (@L3naRain) October 25, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα