Ελλάδα – Β. Ιρλανδία (0-0) για την πρώτη νίκη


Με την πλάτη στον τοίχο η εθνική Ελλάδας δεν έχει άλλη επιλογή για το σημερινό ματς πέραν της νίκης κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία για τα προκριματικά του EURO 2016. Στο «Γ.Καραϊσκάκης» (21:45, ΝΕΡΙΤ, OTEsport1) η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι θέλει το αποτέλεσμα που δεν πήρε στα πρώτα της δύο παιχνίδια, γεγονός που την έχει φέρει σε δυσχερή θέση με απολογισμό μόλις ένα βαθμό έναντι έξι που έχει η αντίπαλος της.

Αυτό είναι και το πρώτο της παιχνίδι με τον κόσμο στο πλευρό

της και σε αυτόν τον συνδυασμό ποντάρουν αρκετά οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θεωρούν πως με την ώθηση του κόσμου μπορούν να φτάσουν στη νίκη. Από την άλλοι οι Βρετανοί έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς στα πρώτα τους δύο παιχνίδια έχουν κάνει το απόλυτο.

Διαιτητής είναι ο έμπειρος Λανουά από τη Γαλλία, ενώ οι Γκριγκορέ και Στιέν βοηθοί του.
Στα αγωνιστικά, ο Ιταλός εκλέκτορας αποφάσισε να δοκιμάσει για πρώτη φορά το 4-4-2 με την Ελλάδα να παρουσιάζεται άκρως επιθετική. Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Καρνέζης, ενώ απαράλλαχτη είναι και η αμυντική τετράδα με τους Βύντρα, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο και Μανωλά να την αποτελούν.

Στο κέντρο τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μανιάτης και Ταχτσίδης με τους Καρέλη και Σαμαρά στα πλάγια. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι μαζί οι Αθανασιάδης και Μήτρογλου.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Ο’Νιλ θα χρησιμοποιήσει τους εξής: Κάρολ, Χιούζ, Μπερντ, Έβανς, Φέργκιουσον, ΜακΛάφιν, Ντέιβις, ΜακΓκιν, Νόργουντ, Λαφέρτι και Γουόρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα