«Ελιά»: Σε ειδική εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι 42 υποψήφιοι

Με την συμμετοχή υποψηφίων από όλα τα κόμματα και τις κινήσεις που απαρτίζουν την «Ελιά» αναμένεται να συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών, όπως έγινε γνωστό, καθώς οι 42 υποψήφιοι θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης.

Χαρακτηρίζοντας «αιχμή του δόρατος» τους 42 υποψηφίους, η «Ελιά» ανακοίνωσε ότι όλα τα κόμματα και οι κινήσεις θα μετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο προτείνοντας πρόσωπα με κριτήρια «την αξιοκρατία, την ανανέωση, αλλά και την εμπειρία, με συμμετοχή

στελεχών από την περιφέρεια, ανθρώπων του πολιτισμού, του αθλητισμού, της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, των αγροτών, των επιστημόνων, και των κινημάτων: των γυναικών, της νεολαίας, της οικολογίας, των ΑΜΕΑ, κ.α.».

Μετά τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου αναμένεται η πρώτη μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίασή του..

Σε ό, τι αφορά στα οργανωτικά, η «Ελιά» απέκτησε ήδη παρουσία στο διαδίκτυο, ενώ στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας θα αποκτήσει και τα δικά της γραφεία στο κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα, αποφασίστηκε ομόφωνα η δημιουργία δυο επιτροπών:

-Συντονιστική Επιτροπή: Ρόλος της είναι να συζητά και σχεδιάζει όλες τις πολιτικές και οργανωτικές πρωτοβουλίες έως τις ευρωεκλογές. Το μήνυμα θα είναι «Ελιά σε κάθε Πόλη».

-Επιτροπή Τύπου- Επικοινωνίας: Σκοπός της η οργάνωση και η προβολή της δραστηριότητας της παράταξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα