«Ελένη» - «Πρωινό mou»: Ο πόλεμος δηλώσεων συνεχίζεται!

Ήταν να μην γίνει η αρχή και το πινγκ-πονγκ δηλώσεων ξεκίνησε. Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη καλεσμένη ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου. Η συζήτηση λοιπόν πήγε στις εκπομπές που προβάλλονται το μεσημέρι. Η Ελένη, λοιπόν, χαρακτήρισε τις μεσημεριανές εκπομπές «κουτσομπολευτικές»…

Δεν έχασε χρόνο η ομάδα του «πρωϊνού mou» και σχολίασε τα «Ελληνικά» της Ελένης προτείνοντας

της να αγοράσει λεξικό!

Σήμερα λοιπόν η παρουσιάστρια, η οποία από ό, τι φαίνεται τα είχε πάρει, σχολίασε χθες: «Σήμερα έμαθα ότι κάποιος μου προτείνει να πάρω λεξικό, όποτε θυμούνται μου το προτείνουν, όποτε δεν θυμούνται δεν μου το προτείνουν. Καμιά φορά αυτά που πιστεύουμε δεν πρέπει να τα λέμε, αλλά εγώ αυτά που πιστεύω θα τα λέω».

Όμως και από την πλευρά της Φαίης Σκορδά η δήλωση της Ελένης, ότι παρόλο που η εκπομπή της έγινε μεσημεριανή, δεν έχει πάρει στοιχεία από άλλες μεσημεριανές εκπομπές, δηλαδή ότι δεν είναι κουτσομπολίστικη, ενόχλησε.

Και σχολίασε: «Πάντως εγώ έχω δουλέψει αρκετά χρόνια στην μεσημεριανή ζώνη, φαντάζομαι ότι και στα πρωινά συζητάμε τα lifestyle θέματα. Από την άλλη γίνονται και σοβαρά θέματα, τα οποία τα πρωινά ποτέ δεν είχαν. Και κοινωνικά και θέματα επικαιρότητας και ενημέρωσης, τα οποία ένας παρουσιαστής της πρωινής ζώνης, αν δεν είχε τα φόντα δεν θα μπορούσε να υπηρετήσει».

Για να δούμε τι θα επακολουθήσει και τις επόμενες μέρες... σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.

Keywords
Τυχαία Θέματα