Εκτός Εθνικής Μπόγρης και Αθηναίου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ολοκληρώνεται σιγά, σιγά με τα φιλικά παιχνίδια η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας του μπάσκετ για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, όπως βέβαια και η δωδεκάδα από την οποία με απόφαση του Φώτη Κατσικάρη «κόπηκαν» οι Γιώργος Μπόγρης και Γιάννης Αθηναίου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα πρέπει να αποκλείσει από την τελική δωδεκάδα έναν ακόμα παίκτη. Οι δύο παίκτες δεν είχαν συμμετοχή

στο πρόσφατο τουρνουά στο Κάουνας, οπότε ήταν αναμενόμενη η απόφαση του Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν στο διάστημα αυτό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο παίκτης που θα «κοπεί» θα είναι ένας εκ των Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς ή Ανδρέα Γλυνιαδάκη, με το σμολ φόργουορντ του Παναθηναϊκού να θεωρείται επικρατέστερος.

Η προετοιμασία της «γαλανόλευκης» συνεχίζεται με τους παρακάτω παίκτες: Νίκος Ζήσης (Ούνιξ Καζάν), Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Σλούκας (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης (Γκρίζλις), Κώστας Βασιλειάδης (ελεύθερος), Κώστας Παπανικολάου (Ρόκετς), Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (Παναθηναϊκός), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Κώστας Καϊμακόγλου (Ούνιξ Καζάν), Γιάννης Μπουρούσης (Ρεάλ Μαδρίτης), Ίαν Βουγιούκας (ελεύθερος), Ανδρέας Γλυνιαδάκης (ελεύθερος).

Το άρθρο Εκτός Εθνικής Μπόγρης και Αθηναίου εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα