Εκτελέστηκε από τους αιμοσταγείς τζιχαντιστές και ο δεύτερος Ιάπωνας όμηρος

Εκτελέστηκε από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι σκορπούν τη φρίκη στο όνομα του Θεού, και δεύτερος Ιάπωνας όμηρος που κρατούσαν στα χέρια τους, ο δημοσιογράφος Κέντζι Γκότο. Ο Γκότο εκτελέστηκε με αποκεφαλισμό από τον γνωστό πλέον εκτελεστή που φέρει το όνομα «Τζιχάντι Τζον»

Λίγο πριν από την εκτέλεση ο αιμοσταγής δολοφόνος λέει στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ισλαμικό Κράτος, προς την Ιαπωνική κυβέρνηση: «Εσείς και ο σατανικός συνασπισμός σας δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι εμείς με τη χάρη του Θεού είμαστε το Ισλαμικό

Χαλιφάτο και με δύναμη ένας ολόκληρος στρατός είναι διψασμένος για το αίμα σας. Άμπε λόγω της απρόσεκτης απόφασής σου να λάβεις μέρος σε ένα πόλεμο που δεν θα νικήσεις αυτός ο άνδρας όχι μόνο θα σφαγιαστεί αλλά θα συνεχίσουμε και θα σκορπίσουμε τον θάνατο στο λαό σου όπου κι αν βρίσκονται. Ας ξεκινήσει ο εφιάλτης για την Ιαπωνία.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι τζιχαντιστές είχαν εκτελέσει με την ίδια μέθοδο και τον άλλο Ιάπωνα όμηρο, Χαρούνα Γιουάκουα.

Keywords
Τυχαία Θέματα