Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης-Δεκάδες τραυματίες, πληροφορίες για τουλάχιστον 10 νεκρούς (φωτογραφίες-video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συναγερμός και μακελειό το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη, με τουλάχιστον 10 νεκρούς.

Οι πρώτες πληροφορίες από το CNN Turk, αναφέρουν ότι έγιναν δύο εκρήξεις στον τερματικό σταθμό αφίξεων, ενώ ακούστηκαν και πολλοί πυροβολισμοί.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης:

Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται Τούρκο αξιωματούχο, οι δύο εκρήξεις ακούστηκαν από τον

τερματικό σταθμό αφίξεων, ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες.Πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10 νεκρούς.

Το τηλεοπτικό κανάλι NTV της Τουρκίας μετέδωσε ότι τέσσερις ένοπλοι άνδρες εθεάθησαν να φεύγουν τρέχοντας από το αεροδρόμιο μετά από τις εκρήξεις.

Σύμφωνα με Τούρκο αξιωματούχο, δύο βομβιστές ανατινάχθηκαν, ενώ οι ύποπτοι πυροδότησαν τα εκρηκτικά πριν περάσουν από τον έλεγχο στο μηχάνημα x- ray του αεροδρομίου.

Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αστυνομικοί αντελήφθησαν ότι υπήρχαν ύποπτα άτομα στο χώρο του αεροδρομίου και επιχείρησαν να τους αφοπλίσουν.Τότε ήταν που τα άτομα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ενεργοποίησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένα.

Τα διεθνή πρακτορεία δημοσιεύουν και την παρακάτω φωτογραφία που δείχνει ένα Καλάσνικωφ. Ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι ένας από τους δράστες άνοιξε πυρ με Καλάσνικωφ πριν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά.

Το αεροδρόμιο έχει αποκλειστεί, ενώ δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν.Παράλληλα στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα,ενώ σύμφωνα με το Sputnik, ταξί έχουν ξεκινήσει τη διακομιδή τραυματιών στα νοσοκομεία.

Atatürk hava limani bombali saldiri yapildi pic.twitter.com/qWpnLX7sGk

— Oguzcan Aksoy (@Oguz146) June 28, 2016

Το άρθρο Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης-Δεκάδες τραυματίες, πληροφορίες για τουλάχιστον 10 νεκρούς (φωτογραφίες-video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα