Εκρηκτική γιατρός από την Πάτρα έγινε πορνοστάρ (photos)

Πρωτοσέλιδο σε καθημερινή εφημερίδα έγινε η «καυτή» Αφροδίτη Αδάμη που αποφάσισε να εγκαταλείψει τα νοσοκομεία για μια νέα καριέρα: πρωταγωνίστρια σε ελληνικές ταινίες πορνό.

Η 24χρονη αν και πέρασε από τις πρώτες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 (καλώς) είπε όχι στα κρεβάτια των ασθενών και επέλεξε αυτά των ταινιών σκληρού πορνό!

Η Αφροδίτη Αδάμη, πρόκειται για το καλλιτεχνικό της όνομα, ελπίζει να γίνει μεγάλη πορνοστάρ με πολλά… χιλιόμετρα στο κοντέρ και να βιώσει, όπως αναφέρει, την απελευθέρωση στα στούντιο των εταιριών παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Πώς άρχισαν όλα

«Όσο σπούδαζα στην Πάτρα έκανα και χορό. Είμαι πλέον δασκάλα χορού αλλά και ζωγράφος, ωστόσο το σεξ ήταν αυτό που πάντα μου άρεσε. Με έφτιαχνε η ιδέα να κάνω σεξ με το αγόρι μου και να με βλέπουν άλλα άτομα» δηλώνει χαρακτηριστικά εφημερίδα Espresso.

Αφού άρχισε να γυρίσει ερασιτεχνικά βίντεο με τον σύντροφό της μετά πέρασε στην επόμενη φάση:

«Ένα από αυτά τα βίντεο το στείλαμε με το αγόρι μου στην εταιρεία του Σειρηνάκη. Ήταν ένα βίντεο 10 λεπτών, αλλά όπως φάνηκε ήταν αρκετό για να διακρίνει ο ίδιος το ταλέντο και τις ικανότητές μου. Κάπως έτσι ήρθε η πρόταση για τις ταινίες. Μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε και μπήκα στον χώρο του πορνό».

Δεν είναι όλα ρόδινα επισημαίνει η Αφροδίτη:

«Για κάθε σκηνή κάναμε γυρίσματα που κρατούσαν 6 ώρες. Ήταν εξαντλητικά, αλλά δεν πειράζει. Αρκεί που όλα πήγαν όπως τα θέλαμε».

Γιατί παράτησε την ιατρική

Η πορνοστάρ λύνει και την απορία των θαυμαστών της για το αν εγκατέλειψε την ιατρική εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων:

«Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Το έκανα γιατί μου αρέσει. Πάντα μου άρεσε να είμαι αρεστή και να τρελαίνω τους άντρες. Θεωρώ το σεξ το ομορφότερο πράγμα και δεν συμφωνώ πως το πορνό είναι βρώμικο».

Keywords
Τυχαία Θέματα