Εκπλήξεις από την Μαρί Κυριακού για τα Χριστούγεννα

Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει τον Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής από τα δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤΕΝΝΑ με θέμα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ».

Την έκθεση σπάνιων και πολύτιμων παιχνιδιών με τίτλο «Toy Stories» παρουσιάζει την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ». Πρόκειται για μια έκθεση που περιλαμβάνει περισσότερα από 100 σπάνια και μοναδικά παιχνίδια και ταξιδεύει μικρούς και

μεγάλους στην ιστορία των παιχνιδιών. Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την Ονειρούπολη Δράμας. Το «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» αγκαλιάζει και φέτος το «Δάσος Ευχών και της Ελπίδας» που έχει δημιουργηθεί στην Ονειρούπολη, όπου μια ευχή του κάθε παιδιού γίνεται η ελπίδα για ένα άλλο παιδί.

Τα Χριστούγεννα στον κόσμο παρουσιάζει την Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου η εκπομπή. Γιορτινές εικόνες και όλη η μαγική ατμόσφαιρα που προσφέρουν τα Χριστούγεννα σ’ όλο τον κόσμο. Τέλος, την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, η Μαρί Κυριακού υποδέχεται παιδιά από το Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» και του Ιδρύματος «Στέγη Θηλέων Αγ. Αλέξανδρος» στο εστιατόριο HOMEY, το οποίο παραχώρησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε μια Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή γιορτή με πολλά δώρα από τα καταστήματα Petit Bateau.

Keywords
Τυχαία Θέματα