Έκλεισαν την κόρη τους στο υπόγειο επειδή «δεν θεραπεύονταν»(φωτό)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Κλειδωμένη σε ένα κελάρι εντοπίστηκε από την αστυνομία μια 45χρονη γυναίκα, η οποία πάσχει από σοβαρή ψυχική ασθένεια στην επαρχία Sichuan της Κίνας.

Η γυναίκα εξαιτίας της κατάστασής της υποβάλλονταν σε θεραπεία από το 2012. Σύμφωνα με την οικογένειά της, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να την κλειδώσουν στο κελάρι, επειδή οι θεραπείες είχαν αποτύχει και φαινόταν ότι δεν θεραπευόταν. Η Daily Mail δημοσιεύει τις παρακάτω φωτογραφίες οι οποίες φανερώνουν το μαρτύριο

της γυναίκας. Η τελευταία είχε χαρακτηριστεί από το κράτος ως άτομο με σοβαρή νοητική στέρηση, ενώ η ψυχική της ασθένεια αναπτύχθηκε μετά από ένα τροχαίο ατύχημα.

Έχει νοσηλευτεί έως τώρα σε τέσσερα ψυχιατρικά νοσοκομεία από το 2012 και υποβλήθηκε σε διάφορες θεραπείες. Αρχικά η κατάστασή της παρουσίαζε βελτίωση, όμως από τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι αυτό άλλαξε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας ξαφνικά άρχισε να σπάει διάφορα αντικείμενα, ακόμη και αυτοκίνητα αλλά και παράθυρα των γειτόνων της οικογένειας. Γι’ αυτό το λόγο οι συγγενείς της αποφάσισαν να την κλειδώσουν στο κελάρι προκειμένου να μην μπορεί να έχει επαφή ή να βλάψει κάποιον.

Στις 28 Ιουλίου, κάποιος κάτοικος της περιοχής απέκτησε πρόσβαση και έβγαλε φωτογραφίες από την κλειδωμένη γυναίκα αναρτώντας τες στα κοινωνικά δίκτυα με την ελπίδα να βρεθεί κάποια λύση για την κατάστασή της. Η 45χρονη διασώθηκε από την τοπική αστυνομία όταν οι φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η υπόθεση ερευνάται περαιτέρω.

Το άρθρο Έκλεισαν την κόρη τους στο υπόγειο επειδή «δεν θεραπεύονταν»(φωτό) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα