Έκανε «θορυβώδες» σεξ και καταδικάστηκε για παραβίαση της κοινής ησυχίας

Όπως είναι γνωστό η παραβίαση του ωραρίου κοινής ησυχίας συνεπάγεται αυστηρές ποινές για τους παραβάτες σε όλε τις χώρες, ανεξάρτητα του τι είδους θόρυβο παράγεις. Για να εξηγήσουμε καλύτερα το θέμα πρόσφατο παράδειγμα είναι η καταδίκη σε φυλάκιση δύο εβδομάδων στην οποία καταδικάαστηκε μία νεαρή Βρετανίδα, μετά από καταγγελίες των γειτόνων της.

Η νεαρή Βρετανίδα κρίθηκε ένοχη καθώς, όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο, «ούρλιαζε και κραύγαζε κατά τη διάρκεια σεξουαλικής της συνεύρεσης», ενοχλώντας τους γείτονές της, ενώ όπως έκρινε το δικαστήριο ενοχλούσε γεενικότερα με τη συμπεριφορά της τους γείτονές της, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες.

Μάλιστα, στη νεαρή γυναίκα είχαν κατά το παρελθόν γίνει συστάσεις, με την πρόεδρο του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ να αποφασίζει ότι η κατηγορούμενη, στην οποία είχε απευθυνθεί προειδοποίηση για αντικοινωνική συμπεριφορά, είναι υπότροπος, έπειτα από τις νέες καταγγελίες των γειτόνων της.

«Τις πρώτες ώρες της 29ης Ιανουαρίου 2015, και περί τις 5 τα ξημερώματα, η κατηγορουμένη υπήρξε ένοχη ουρλιαχτών και κραυγών κατά τη διάρκεια σεξουαλικής συνεύρεσης σε τέτοια ένταση που προκάλεσε την ενόχληση ενός γείτονά της», δήλωσε η δικαστής Έμμα Κέλι.

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα