Εισαγγελείς για Τούμπα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Goal» τονίζει ότι για τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, υπήρξε σύσκεψη σε επίπεδο εισαγγελέων για το ματς της Τούμπας πριν ακόμα γίνει το παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Οσοι θεωρούν ότι είναι ακόμη νωρίς για τους ανθρώπους του «δικέφαλου» να ασχοληθούν

με τον δεύτερο ημιτελικό με τους «ερυθρόλευκους» μάλλον κάνουν λάθος. Το ντέρμπι του Κυπέλλου παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας σε όλα τα επίπεδα. Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης είναι προγραμματισμένη να γίνει την Τετάρτη και έχει ενδιαφέρον μετά τα όσα δήλωσε για «πανστρατιά της αστυνομίας» αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης.

Σε εισαγγελικό επίπεδο πάντως το παιχνίδι της Τούμπας έχει ήδη απασχολήσει τους αρμόδιους εισαγγελείς. Η μεταξύ τους σύσκεψη μάλιστα έγινε πριν από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης στην έδρα του Ολυμπιακού και αυτό είναι ενδεικτικό. Το να συσκέπτονται εισαγγελείς για αγώνα του ΠΑΟΚ δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Το προηγούμενο παιχνίδι που είχε φτάσει να απασχολεί σε τέτοιο υψηλό επίπεδο ήταν το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Αρη την περίοδο 2009-10.»

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα