Είναι φετιχιστές αυτοί που τους αρέσει το μεγάλο στήθος;

Η ένωση Αμερικάνων Ψυχιάτρων, αναλύοντας το προφίλ των ανδρών που ερεθίζονται απίστευτα στη θέα του γυναικείου στήθους, τους κατατάσσει στους φετιχιστές. Έχουν δηλαδή σεξουαλικές διαταραχές φετιχισμού, αφού εν δυνάμει μπορούν χρησιμοποιούν το στήθος σαν αντικείμενο της ευχαρίστησης τους, δίχως να ενδιαφέρονται για το υπόλοιπο κορμί της γυναίκας.

Ένα άλλο μυστικό που αφορά αυτή τη φορά τις γυναίκες έχει να κάνει με τις πλαστικές. Οι πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος και κυρίως οι προσθετικές, είναι πρώτες στις προτιμήσεις όσων γυναικών επέλεξαν τον χειρουργείο για να αλλάξουν την εμφάνιση τους. Ύστερα έρχεται η πλαστική μύτης και μετά οι διάφορες λιποαναρροφήσεις.

Σχετικά με τις πλαστικές, η Ένωση Αμερικάνων πλαστικών διαπίστωσε (σε δείγμα 600 γυναικών) πως το αριστερό στήθος, είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το δεξί στήθος μιας γυναίκας.

Το πλούσιο, ή φτωχό στήθος συχνά πυκνά επηρεάζει και την ψυχολογία μιας γυναίκας. Πολυετής έρευνα του πανεπιστημίου του Κεμπεκ, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες με εμφυτεύματα σιλικόνης, έχουν μέχρι και 73% περισσότερες πιθανότητες να αυτοκτονήσουν, ή να βλάψουν τον εαυτό τους. Αυτό συμβαίνει αναφέρει το iatropedia.gr, επειδή πολλές από αυτές έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, δεν είναι συμβιβασμένες με τον αυτό τους, πολλές φορές φτάνουν και στα όρια της κατάθλιψης, εξαιτίας του μικρού στήθους που είχαν πριν την επέμβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα