"Είμαι απογοητευμένος, θέλω να παίζω παραπάνω"

Τα ματς της εθνικής του ομάδας φαίνεται να περιμένει με ανυπομονησία ο Σίνζι Καγκάουα, καθώς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του γι’ αυτό το γεγονός... Ο Ιάπωνας άσος, που θα βρεθεί απέναντι στην εθνική μας στο Μουντιάλ, από τότε που πήρε μεταγραφή στους «κόκκινους διαβόλους» δεν παίζει αρκετά και παρουσιάζεται απογοητευμένος! Την ίδια ώρα που ο Άντι Κόουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή άσο της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «16» του Τσάμπιονς

Λιγκ!

«Φυσικά είναι σημαντικό για έναν παίκτη να συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια, αλλά δεν είναι πολλά που μπορώ να κάνω στην περίπτωσή μου. Είναι κάτι που δεν είμαι σε θέση να κερδίσω, αν δεν έχω θετική απόδοση. Δεν μπορώ να αλλάξω την κατάσταση που βρίσκομαι, επομένως θέλω να το μετουσιώσω σε κάτι θετικό και να πάω καλά την Τετάρτη (σ.σ. σε φιλικό με την Εθνική Ιαπωνίας στο Τόκυο κόντρα στη Νέα Ζηλανδία)», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Καγκάουα!

Άντι Κόουλ: «Ποιοτικός ο Καγκάουα, πρέπει να προσαρμοστεί»
Με θετικά λόγια μίλησε πάντως, για τον Ιάπωνα άσο, και Άντι Κόουλ, πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πλέον ανήκει στο προπονητικό επιτελείο του αγγλικού συλλόγου.
«Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, αλλά δεν είναι ο μόνος που βρίσκει δύσκολο το να προσαρμοστεί στην τακτική του ποδοσφαίρου εδώ στην Αγγλία. Υπάρχουν πολλοί παίκτες επιπέδου στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Άντι Κόουλ, μιλώντας για τον Καγκάουα και συμπλήρωσε: «Έχοντας δει τον Σίνζι να παίζει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, σίγουρα γνωρίζω πόσο καλός είναι. Ήταν ο καλύτερος παίκτης στη Γερμανία για δύο χρόνια. Πιστεύω πως θα επιστρέψουν οι πολύ καλές εμφανίσεις γι’ αυτόν και θα βελτιωθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα