Είκοσι εκατομμύρια ευρώ για καλλιέργεια μανιταριών

Είκοσι εκατομμύρια ευρώ θα επενδυθούν από τον όμιλο Mpimpas Group Investing στην περιφέρεια της Αχαΐας, για την καλλιέργεια μανιταριών με την μέθοδο συμμετοχικού Franchise Farming. Ο Όμιλος Mpimpas Group Investing κάνοντας πράξη τις ρηξικέλευθες ιδέες, προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης το συμμετοχικό project FRANCHISE

FARMING.

Πιο αναλυτικά, η διοίκηση του ομίλου εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η μέθοδος του συμμετοχικού Franchise Farming αποτελεί μονόδρομο εγγυημένης οικονομικής ανάπτυξης, δεδομένου ότι η Ελλάδα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε η πρώτη συμμετοχική μονάδα στην περιφέρεια της Αχαΐας, στην οποία θα καλλιεργηθούν 100 στρέμματα μανιταριών σε θαλάμους συγκεκριμένων προδιαγραφών, υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης.

Στην ίδια περιοχή, θα δημιουργηθεί καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης (φρέσκο, κατεψυγμένο, σε κονσέρβα και σκόνη) των μανιταριών, αξιοποιώντας τόσο την παραγωγή του Ομίλου όσο και τις παραγωγές των αυτόνομων μονάδων της ευρύτερης περιοχής της Νοτίου Ελλάδας.

Πηγή: www.reporter.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα