Εικόνες-σοκ από νέα τραγωδία και νεκρά παιδιά στο Αιγαίο – Βυθίστηκε βάρκα που μετέφερε 22 πρόσφυγες στη Λέσβο photos-πολύ σκληρό video)

Δεν έχει τέλος ο μακάβριος κατάλογος με τα θύματα στο Αιγαίο που μεγαλώνει σχεδόν καθημερινά. Δυστυχώς, ανάμεσα στους νεκρούς και πολλά μικρά παιδιά που δεν πρόλαβαν να γευτούν τις χαρές της ζωής.

Εννέα ακόμη άνθρωποι πνίγηκαν στο Αιγαίο κατά την προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τον πόλεμο ή τη φτώχεια και να ρισκάρουν για να βρουν μια καλύτερη ζωή.

Το video είναι πολύ σκληρό!

Δείχνει τη στιγμή

που τα άψυχα κορμιά των προσφύγων ξεβράζονται στην ακτή. Μια εικόνα γροθιά στο στομάχι.

Μια εικόνα που ό,τι κι αν πεις, δεν θα μπορέσει να την περιγράψει.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Τα άψυχα σώματα εννέα προσφύγων βρέθηκαν από τις τουρκικές αρχές σε παραλία στο Αϊβαλί. Ανάμεσά τους πολλά παιδιά. Όλοι τους βρήκαν φρικτό θάνατο. Πνίγηκαν όταν η βάρκα που τους μετέφερε από την Τουρκία στη Μυτιλήνη βυθίστηκε μεσοπέλαγα. 22 πρόσφυγες επέβαιναν στην πλαστική βάρκα που ξεκίνησε στις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (05.01.2016) από τη Σμύρνη αλλά λίγα λεπτά μετά βυθίστηκε εξαιτίας των κάκιστων καιρικών συνθηκών.

Τη σοκαριστική φωτογραφία ενός ακόμη παιδιού νεκρού στην παραλία ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter το τουρκικό πρακτορείο Dogan. Ένα παιδί, νεκρό, στην άμμο. Φορά ακόμη το μπουφάν, το σωσίβιό του, τα ρούχα και τα παπούτσια του. Όπως ο Αϊλάν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Δυστυχώς, δεν είναι η μοναδική…

Οι έρευνες του τουρκικού λιμενικού και τις αστυνομίας συνεχίζονται με την ελπίδα πως δεν θα βρεθούν κι άλλοι νεκροί. Μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί οκτώ άνθρωποι και αναζητούνται άλλοι πέντε.

(Φωτογραφίες από dha.com.tr)

Keywords
Τυχαία Θέματα