«Εφυγε» από υπερβολική δόση ο Prince; Οι τελευταίες πληροφορίες

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο παγκόσμιος καλλιτεχνικός χώρος και στη θλίψη οι πολυάριθμοι θαυμαστές του Prince σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η είδηση του θανάτου του ταλαντούχου καλλιτέχνη έπεσε σαν… βόμβα στο διεθνή μουσική σκηνή.

Οι πληροφορίες από τα διεθνή ΜΜΕ

Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ από τις ΗΠΑ, το αεροπλάνο του «πρίγκιπα» πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Ιλινόις, στην πόλη

Μολίν, το περασμένο Σάββατο, 15 Απριλίου. Ο Prince είχε δώσει συναυλία στην Ατλάντα και κατά την επιστροφή του αισθάνθηκε αδιαθεσία. Σύμφωνα με το περιβάλλον του, τον είχε «χτυπήσει» η γρίπη. Ωστόσο, πολλοί μιλούν, τώρα για ναρκωτικές ουσίες…

Συγκεκριμένα, το TMZ μαζί με άλλα άλλα διεθνή ΜΜΕ γράφουν ότι η αναγκαστική προσγείωση του αεροπλάνου του στο Μολίν έγινε εξαιτίας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών. Όλα αυτά συνέβησαν μόλις έξι μέρες πριν τον εντοπίσουν χωρίς τις αισθήσεις του στο ασανσέρ της έπαυλής του στη Μινεσότα, Σε αυτήν την πόλη είδε το φως της ημέρας, μεγάλωσε και πέρασε όλη του τη ζωή.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι η απόφαση για αναγκαστική προσγείωση πάρθηκε ενώ το αεροπλάνο απείχε μόλις 48 λεπτά από τον προορισμό του.

Τι συνέβη στο νοσοκομείο

Όπως αναφέρει το TMZ, οι συνεργάτες του Prince τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και του χορηγήθηκε ένεση, την η οποία κάνουν, συνήθως, οι γιατροί όταν έχει γίνει υπερβολική χρήση από οπιούχα. Το ιατρικό προσωπικό του ζήτησε να παραμείνει για τουλάχιστον 24 ώρες στο νοσοκομείο αλλά το… πρόβλημα ήταν ότι . υπήρχε ιδιωτικό δωμάτιο.

Ο Prince ανέλαβε την ευθύνη και πήρε εξιτήριο με αποτέλεσμα να φύγει, τρεις ώρες μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, αψηφώντας τη γνώμη των γιατρών. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισε να επιστρέψει στην έπαυλή του παρά το ότι ήταν εμφανές πως δεν ήταν καλά.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα πήγε σε πάρτι στη Μινεσότα όπου απευθυνόμενος στους θαυμαστές του είπε” «περιμένετε λίγο πριν «σπαταλήσετε» τις προσευχές σας».

Zωντανός εθεάθη για τελαυταία φορά την Τετάρτη σε φαρμακείο της πόλης Γουόλγκρινς έχοντας για παρέα συνεργάτες και φίλους του. Όσοι τον είδαν είπαν πως ήταν αδύναμος και νευρικός. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ήταν η τέταρτη φορά που επισκεπτόταν το φαρμακείο αυτή την εβδομάδα.

Η τελευταία εμφάνισή του με το μωβ πιάνο

Μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια του Prince

Keywords
Τυχαία Θέματα